Helikopter til hyttebygging


Airlift har lang erfaring med hytteflyging. For transport av hyttemateriell er helikopter effektivt, miljøvennlig og ofte den billigste løsningen.

Helikopteret transporterer alle typer materialer og lasten settes direkte ned på riktig sted.   Ved god planlegging kan behovet for å flytte materialene i ettertid reduseres til et minimum. Torv kan settes ned på hyttetaket, seksjoner og takbjelker kan monteres på riktig sted.  

Airlift har helikopter i flere størrelser. Den mest benyttede størrelse løfter 800 - 1000 kg. Vi gir deg råd om den beste løsningen til ditt behov.   Airlift stiller normalt med 2 mann, flyger og lastemann. Helikopteret medbringer nødvendig lasteutstyr som stropper, nett og storsekker. Før transporten starter gir flygeren en grundig orientering til hytteeieren og hans mannskaper.  

Ut fra selskapets baser og store aktivitet i Sør-Norge kan vi tilby de fleste kunder korte og rimelige tilflygninger. Vi kan ofte tilpasse hytteflyging sammen med andre transportoppdrag, noe som gjør det rimeligere for deg som kunde.