Ny administrerende direktør i Airlift AS

Stian Hårklau

Stian Hårklau

Førde 4.august – Stian Hårklau blir ny administrerende direktør i Airlift AS etter Johnny Skoglund, som har vært konstituert i stillingen siden 1. desember 2015.  Hårklau har fartstid fra ulike stillinger i norsk næringsliv og kommer fra stillingen som adm. dir. i Enoro Norge AS.  Han tiltrer sin stilling 1.september 2016.

-    Vi er stolte over å kunne presentere Stian Hårklau som ny administrerende direktør i Airlift.  Han har en spennende og relevant bakgrunn og hans tidligere erfaring vil være nyttig for Airlift.  Med Stian som ny leder i Airlift skal vi ytterligere styrke vår posisjon i markedet og vokse selskapet videre under god lønnsomhet, sier styreleder i Airlift AS, Lars Henrik Thørngreen. 

Stian Hårklau har en «Master of Management» fra BI og har hatt ulike ledende stillinger i Firda Billag, Fjord1, Flåm AS og nå sist som adm dir i Enoro Norge AS. 

-    Helikopter er en ny bransje for meg, men jeg håper og tror at mye av det jeg har erfart og tar med meg fra andre bransjer har betydelig relevans og verdi for Airlift. Jeg  gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle selskapet, sammen med en meget kompetent organisasjon.

Stian er 34 år og er bosatt i Førde

AktueltMarco Pacagnella