Airlift er med på hyttesuksess

Dagsturhytta på Fløgjen i Florø. Foto: Stig Roger Eide.

Dagsturhytta på Fløgjen i Florø. Foto: Stig Roger Eide.

Rådgiver for fysisk aktivitet Atle Skrede i Sogn og Fjordane fylkekommune hadde en idé om å plassere ut dagsturhytter i alle kommunene i fylket. Små hytter på 15 kvadratmeter, med sitteplasser, et lite “bibliotek” og plassert under en times gange fra bilvei.

Alle de 26 kommunene i fylket og Sparebanken Sogn og Fjordane tente på denne idéen og ble med på satsingen. Vi i Airlift har også vært entusiastisk med på denne hyttesuksessen.
Pr. dags dato er nå 23 av 26 dagsturhytter på plass.

Hyttene blir bygget av Reknes Byggjevarer L.L i Masfjorden, som er vår oppdragsgiver. Vi flyr hyttene opp i fire prefabrikerte deler og de monteres raskt på stedet. Vi i Airlift har hatt ansvar for helikoptertransport av ca. halvparten av hyttene.

-Airlift er serviceinnstilte, samarbeidet har fungert godt og de har gjort en god jobb, sier daglig leder Egil Sagstad i Reknes Byggjevarer L.L.

Dagsturhyttene er blitt en stor suksess med mye besøk. Helt nøyaktige tal på besøk finnes ikke, men pr. mai 2019 ble det anslått at hyttene har hatt over 200.000 besøk. Nå er det til og med blitt populært å “samle” dagsturhytter”. Se Sparebanken Sogn og Fjordane sin presentasjon av dagsturhyttene

Et flott tiltak som det er en stor glede å få være en del av! Se flere foto under.

-Behov for materielltransport? Kontakt oss i Airlift

AktueltGasta Design