Et hektisk og utviklende år går mot slutten

airlift_foto_godjul.jpg

Om noen dager senker julefreden seg over landet, og vi i Airlift kan se tilbake på et meget hektisk og utviklende år i 2017.

I 2017 har vi vokst kraftig, tre nye helikopter og 25 nye medarbeidere har blitt en del  av Airlift de siste 12 månedene. Vår nye los-operasjon har startet svært positivt, og vi har levert kvalitet fra første tur i juli. Vi tillater oss å være stolte av dette, spesielt med tanke på at det tok i underkant av et år fra tildeling av kontrakt til vi var i operasjon.

Store infrastrukturprosjekter i fjellheimen i Norge i året som har gått har også bidratt til mye flygning for Airlift. Dette er presisjonsflygning som stiller store krav til oss som leverandør. Bærebjelken i disse tjenestene er sikkerhet og kvalitet, og vi kan med rak rygg si at vi har bestått innenfor begge områder.

På den mer eksotiske fronten kan vi se tilbake på en lang og krevende tur til Ghana. 17.mai, mens de fleste av oss tok på oss finstasen og gikk i tog, stod vårt tungløft-helikopter på Kanariøyene og ventet på klarsignal til å fly inn i afrikansk luftrom. Oppdraget ble utført til beste karakter og kunden kunne fornøyd starte opp igjen sin oljeproduksjon i henhold til forventningene.

2018 vil også bli et spennende år for Airlift. På nyåret vil vi slippe nyheter som for alvor viser at Airlift sikter mot ny teknologi og videreutvikling av selskapet. Dette kombinert med nye anbud og fortsatt høy aktivitet på utbygging av infrastruktur gjør at vi også i 2018 kommer til å være godt synlige i norsk luftfart.


VI VIL MED DETTE ØNSKE ALLE VÅRE KUNDER, SAMARBEIDSPARTNERE OG FØLGERE EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR.

AktueltGasta Design