Nye drone-sertifiseringer på plass

Børre Eimhjellen, Olav Aleksander Bu og Stian Berger er glad godkjenningen er på plass.

Børre Eimhjellen, Olav Aleksander Bu og Stian Berger er glad godkjenningen er på plass.

Det betyr at vi er klar for å gjennomføre tyngre droneoppdrag for våre kunder.

Luftfartstilsynet har gitt oss tillatelse til å drive med tyngre droneoperasjoner. Vi er godkjent RPAS-operatør kategori 3 (RO3). For å benytte luftfartøy uten fører om bord for kommersielt eller nytteformål, kreves det tillatelse fra Luftfartstilsynet.

– Det er godt å få denne godkjenningen på plass. Det betyr at vi er klar for å gjøre oppdrag for kunder, forteller kommersiell direktør i Airlift, Børre Eimhjellen.

Vi er én av få som har en slik godkjenning og kan utføre tyngre luftfartsoperasjoner med drone. I tillegg har vi operatører som har bestått eksamen og er RO3-godkjent. Vi har òg en luftfartskultur og kompetanse som vi tilbyr kunder gjennom kurs og opplæring.

Øker sikkerhetsfokuset

Selskap som ønsker en seriøs luftfartsprofil på sine dronetjenester, kan få dette via Airlift. Vi vil yte god kompetanse og sikker operasjon av droner.  

– Vi gjør dette for å øke sikkerhetsfokuset i næringen, samtidig som vil kan tilby gode og kostnadseffektiviserende løsninger, forteller Eimhjellen, og utdyper:

– Vi ser fordeler med å være en stor aktør som kan bidra til kompetanseheving innen sikkerhet og operasjon, noe alle våre kunder vil få nytte av. Vi holder på å lage en kompetansepakke, som vi snart kan tilby både nye og eksisterende kunder.

Vil du snakke mer med oss om dronesatsingen vår? Kontakt Børre Eimhjellen på tlf.: 977 51 523.

AktueltGasta Design