Historisk godt resultat i 2018

Lang+dag+over+etter+st%C3%B8p+med+2+maskiner.jpg

Vi har klart å snu et negativt resultat til 45 millioner i pluss. Dette er tidenes beste resultat i Airlift.

– Dette er takket være den fantastiske stå-på-viljen blant de ansatte. De stiller opp og er fleksibel. Dette gjør at vi kan levere tjenester av høy kvalitet og at kundene søker tilbake, forteller daglig leder, Stian Hårklau.

Han mener punktlighet og god serviceinnstilling er svært viktig i bransjen, og er noe Airlift vektlegger. Dette viser seg å gi resultater - og gode resultater gir igjen en positiv effekt.  

– Alle vil være på et vinnerlag. Positive resultat skaper positiv stemning, så dette gir oss en ekstra «boost» i 2019. Jeg håper veksten vil fortsette og at vi kan ansatte flere i løpet av året.

Store kontrakter

Med et godt team og flinke ansatte, har Airlift vunnet flere store kontrakter de siste årene. Disse langsiktige kontraktene har kommet skikkelig i gang og gir mer forutsigbarhet.

Her er loskontrakten med Kystverket viktig, en kontrakt som innebærer tre helikopter i arbeid hele døgnet, hele året. I tillegg har Airlift hatt et godt år på innlandsoppdrag, med hovedvekt på brannberedskap og kraftindustri.  

Bra utsikter for 2019

I høst signerte vi en kontrakt med Forsvaret, som vil gi oss effekt i år. Her ser vi nye vekstmuligheter. I tillegg jobber vi mye med vårt deleide selskap Airlift Solutions, som fokuserer på droneoppdrag og grønn luftfartsteknologi. Også her har vi mye spennende i vente.

– Nå blir fokus å utvikle ting videre og utnytte at vi er i en god periode. Vi trenger ikke fokusere utelukkende på å kutte kostnader, men se flere muligheter. Det er godt, forteller Hårklau.

AktueltGasta Design